Group Fitness

Time
ifc mall
California Tower
Kinwick Centre
ICBC Tower
(Citibank Plaza)
Fairmont House
Pure South - The Pulse
Lee Theatre
Plaza
PCCW Tower
Langham Place
Office Tower
07:15
        
Join us at IFC & ICBC in support of UNICEF Workout for Water
Book at reception NOW!
09:00
     
SPARTAN TRAINING
Ferdie
50 mins
   
09:15
  
Join us at IFC & ICBC in support of UNICEF Workout for Water
Book at reception NOW!
   
Join us at IFC & ICBC in support of UNICEF Workout for Water
Book at reception NOW!
 
TERRA CORE
K-John
30 mins
09:30
Q4 BODYCOMBAT Launch, 9:30 – 10:30 AM
Genesis, Jay, Brian, Menchu
  
Q4 BODYATTACK Launch, 9:30 - 10:30 AM
Brad, Dan, Jhayr
     
10:00
  
PILATES
Juan
60 mins
 
VIPR
Gaston
45 mins
MOVEMENT SHM
Moe (C, M)
90 mins
TOTAL BODY CONDITIONING
Luis Lozano
60 mins
CIRCUIT BLITZ
Nove
60 mins
LATINO JAM
K-John
60 mins
10:40
Q4 BODYPUMP Launch, 10:40 – 11:40 AM
Blair, Jay, Susann
  
Q4 BODYPUMP Launch, 10:40 – 11:40 PM
Dan, Jhayr, Meech, Jonas
     
10:55
    
PILATES
Gaston
45 mins
    
11:10
  
TOTAL BODY CONDITIONING
Jill
60 mins
   
TABATA
Luis Lozano
60 mins
ROLLER RELEASE
Nove
60 mins
DANCE FITNESS
Almark
60 mins
11:40
     
BODYCOMBAT™
Adriana
50 mins
   
11:50
Q4 BODYATTACK Launch, 11:50 AM – 12:50 PM
Blair, Jaquie, Menchu, Susann
  
Q4 BODYPUMP Retro Class, 11:50 AM – 12:50 PM
Meech, Ferdie, Markus, Jonas
Join us at IFC & ICBC in support of UNICEF Workout for Water
Book at reception NOW!
    
12:20
  
CIRCUIT BLITZ
Jill
60 mins
   
ABS, BUTTS & THIGHS
Marcco
60 mins
TRX BLAST
Nove
60 mins
TOTAL BODY CONDITIONING
Ecko
60 mins
12:40
     
TRX BLAST
Adriana
50 mins
   
13:00
Q4 BODYJAM Launch, 1:00 – 2:00 PM
Otto, K-John, Brian
  
Q4 BODYCOMBAT Launch, 1:00 – 2:00 PM
Dan, Ferdie, Prian, Cindy
     
13:30
  
TRX BLAST
Jay
60 mins
   
TRX BLAST
JK
45 mins
RIP CIRCUIT
Jhayr
60 mins
CIRCUIT BLITZ
Kiko
60 mins
14:10
Q4 GRIT Launch, 2:10 – 3:10 PM
Christ, Blair, Juan
  
Q4 BODYCOMBAT Retro Class, 2:10 – 3:10 PM
Denis, Dan, Ferdie, Cindy
     
14:25
      
ROLLER RELEASE
JK
45 mins
  
14:40
  
VIPR
Jay
45 mins
    
YOGA
Jhayr
60 mins
JAZZ FUNK
Gaston
60 mins
15:00
     
PRIVATE CLASS
.
60 mins
   
15:20
Q4 BODYBALANCE Launch, 3:20 – 4:20 PM
Otto, Kiko, Juan
  
Q4 BODYJAM Launch, 3:20 – 4:20 PM
Genesis, Jill, Nove, Markus
  
HIP HOP
JK
60 mins
  
15:50
  
POLE DANCE – BEGINNER
Amanda
60 mins
    
Join us at IFC & ICBC in support of UNICEF Workout for Water
Book at reception NOW!
VIPR
Gaston
45 mins
16:30
   
Q4 BODYBALANCE Launch, 4:30 – 5:30 PM
Cindy, Prian, Jill, Denis
  
JAZZ FUNK
JK
60 mins
  
16:45
        
PILATES
Gaston
45 mins
17:00
  
YOGA
Diptom
60 mins
      
17:45
        
BODYCOMBAT™
VIRTUAL
60 mins
19:00
        
BODYPUMP™
VIRTUAL
60 mins





RED Bar + RestaurantPure Apparel Pure Yoga Pure Fitness nood food