Services
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8129 2828

FITNESS

Time
Mon
Dec 10
Today
Tomorrow
Thu
Dec 13
Fri
Dec 14
Sat
Dec 15
Sun
Dec 16
07:15
CIRCUIT BLITZ
Kiko
45 mins
BODYCOMBAT™
Luis
45 mins
TRX BLAST
Yuton (C)
45 mins
TERRA CORE
Freddy (M)
45 mins
GRIT™
VIRTUAL
30 mins
  
10:00
 
BODYATTACK™
Jhayr
55 mins
BODYPUMP™
Jaquie
55 mins
  
Q4 BODYCOMBAT Launch, 10:00-11:00
Jeff, K-John, Prian
BODYPUMP™
Gustavo
60 mins
10:10
VIPR
Hendra
45 mins
   
TRX CIRCUIT
Rico
45 mins
  
10:25
   
GRIT™
Gustavo
30 mins
   
11:05
LATINO JAM
Hendra
55 mins
TERRA CORE
Hendra
55 mins
BODYCOMBAT™
Genesis
55 mins
BODYPUMP™
Gustavo
55 mins
POWER ABS + RR
Freddy (M)
55 mins
  
11:10
      
BODYCOMBAT™
Jeff (C)
60 mins
11:15
     
Q4 BODYJAM Launch, 11:15-12:15
Genesis, Jeff, K-John
 
12:15
BODYPUMP™
Markus
45 mins
BARRE
Eddie
45 mins
TRX BLAST
Yuton (C)
45 mins
BODYCOMBAT™
Freddy (M)
45 mins
JAZZ FUNK
Rico
45 mins
  
12:20
      
HIP HOP
K-John
60 mins
12:30
     
Q4 BODYPUMP Launch, 12:30-13:30
Freddy, Jaquie, Timo
 
13:10
 
JAZZ FUNK
Eddie
45 mins
TOTAL BODY CONDITIONING
Yuton (C)
45 mins
BODYBALANCE™
Freddy (M)
45 mins
DANCE FITNESS
Rico
45 mins
  
13:30
      
TRX BLAST
K-John
60 mins
13:45
     
Q4 BODYATTACK Launch, 13:45-14:45
Christophe, Jaquie, Timo
 
14:30
  
PRIVATE CLASS
.
90 mins
    
14:40
      
GX Team end of year gathering
Classes finish earlier today. Our apologies for any inconvenience caused.
15:00
     
Q4 GRIT Launch, 15:00-15:30
Christophe, Denis
 
15:50
     
VIPR
Mark
45 mins
BODYBALANCE™
VIRTUAL
60 mins
16:00
   
BODYBALANCE™
VIRTUAL
60 mins
   
16:15
 
BODYPUMP™
VIRTUAL
60 mins
     
16:30
  
GRIT™
VIRTUAL
30 mins
    
16:45
     
ROLLER RELEASE
Mark
45 mins
 
17:00
      
BODYPUMP™
VIRTUAL
60 mins
17:15
    
BODYPUMP™
VIRTUAL
60 mins
  
17:30
BODYPUMP™
Jaquie
55 mins
RIP CIRCUIT
Mark
55 mins
BODYBALANCE™
K-John
55 mins
TRX BLAST
Denis
55 mins
   
17:45
     
BODYCOMBAT™
Yuton (C)
60 mins
 
18:10
      
BODYCOMBAT™
VIRTUAL
60 mins
18:35
BODYCOMBAT™
Gustavo
55 mins
PILATES
Mark
55 mins
BODYJAM™
K-John
55 mins
BODYPUMP™
Ecko
55 mins
LATINO JAM
Gaston
55 mins
  
19:00
     
BODYPUMP™
VIRTUAL
60 mins
 
19:40
DANCE FITNESS
Susann
55 mins
BODYATTACK™
Christophe
55 mins
BODYPUMP™
Jonas
55 mins
BODYBALANCE™
Ecko
55 mins
BARRE
Gaston
55 mins
  
20:45
BARRE
Susann
45 mins
GRIT™
Christophe
30 mins
PILATES
Jonas
45 mins
ABS, BUTTS & THIGHS
Sean
45 mins
BODYCOMBAT™
Prian (C)
45 mins
  
21:25
 
BODYCOMBAT™
VIRTUAL
60 mins
     
21:40
  
BODYBALANCE™
VIRTUAL
60 mins
GRIT™
VIRTUAL
30 mins
   

CYCLING

Time
Mon
Dec 10
Today
Tomorrow
Thu
Dec 13
Fri
Dec 14
Sat
Dec 15
Sun
Dec 16
08:15
CYCLE
Kiko
30 mins
      
11:15
     
Q4 RPM Launch, 11:15-12:05
Freddy, Kiko
 
11:40
      
SPRINT
K-John
30 mins
12:10
 
RPM™
Ecko
50 mins
  
RPM™
Freddy (M)
50 mins
  
12:20
      
RPM™
Jeff (C)
50 mins
12:30
     
Q4 SPRINT Launch, 12:30-13:00
Genesis, Prian
 
13:10
REALRYDER®
Markus
45 mins
  
CYCLE
Gustavo
45 mins
   
17:00
    
PRIVATE CLASS
.
60 mins
  
18:35
CYCLE
Jaquie
45 mins
  
CYCLE
Rico
45 mins
RPM™
Yuton (C)
50 mins
  
18:45
  
SPRINT
Jonas
30 mins
    
19:40
RPM™
Hendra
50 mins
RPM™
Mark
50 mins
REALRYDER®
Luis
45 mins
RPM™
Sean
50 mins
SPRINT
Prian (C)
30 mins
  


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Tuesday, 11 December
Or Book by Phone : +852 8129 2828
Today / 11 December
07:15
BODYCOMBAT™ - 45 minutes
Luis
10:00
BODYATTACK™ - 55 minutes
Jhayr
11:05
TERRA CORE - 55 minutes
Hendra
12:10
RPM™ - 50 minutes
Ecko
12:15
Barre - 45 minutes
Eddie
13:10
JAZZ FUNK - 45 minutes
Eddie
16:15
BODYPUMP™ - 60 minutes
VIRTUAL
17:30
Rip Circuit - 55 minutes
Mark
18:35
PILATES - 55 minutes
Mark
19:40
RPM™ - 50 minutes
Mark
19:40
20:45
GRIT™ - 30 minutes
Christophe
21:25
BODYCOMBAT™ - 60 minutes
VIRTUAL
Wednesday / 12 December
07:15
TRX Blast - 45 minutes
Yuton
10:00
BODYPUMP™ - 55 minutes
Jaquie
11:05
BODYCOMBAT™ - 55 minutes
Genesis
12:15
TRX Blast - 45 minutes
Yuton
13:10
14:30
PRIVATE CLASS - 90 minutes
 
16:30
GRIT™ - 30 minutes
VIRTUAL
17:30
BODYBALANCE™ - 55 minutes
K-John
18:35
BODYJAM™ - 55 minutes
K-John
18:45
SPRINT - 30 minutes
Jonas
19:40
RealRyder® - 45 minutes
Luis
19:40
BODYPUMP™ - 55 minutes
Jonas
20:45
PILATES - 45 minutes
Jonas
21:40
BODYBALANCE™ - 60 minutes
VIRTUAL
Thursday / 13 December
07:15
TERRA CORE - 45 minutes
Freddy
10:25
GRIT™ - 30 minutes
Gustavo
11:05
BODYPUMP™ - 55 minutes
Gustavo
12:15
BODYCOMBAT™ - 45 minutes
Freddy
13:10
BODYBALANCE™ - 45 minutes
Freddy
13:10
CYCLE - 45 minutes
Gustavo
16:00
BODYBALANCE™ - 60 minutes
VIRTUAL
17:30
TRX Blast - 55 minutes
Denis
18:35
BODYPUMP™ - 55 minutes
Ecko
18:35
CYCLE - 45 minutes
Rico
19:40
RPM™ - 50 minutes
Sean
19:40
BODYBALANCE™ - 55 minutes
Ecko
20:45
21:40
GRIT™ - 30 minutes
VIRTUAL
Friday / 14 December
07:15
GRIT™ - 30 minutes
VIRTUAL
10:10
TRX Circuit - 45 minutes
Rico
11:05
Power Abs + RR - 55 minutes
Freddy
12:10
RPM™ - 50 minutes
Freddy
12:15
JAZZ FUNK - 45 minutes
Rico
13:10
DANCE FITNESS - 45 minutes
Rico
17:00
PRIVATE CLASS - 60 minutes
 
17:15
BODYPUMP™ - 60 minutes
VIRTUAL
18:35
LATINO JAM - 55 minutes
Gaston
18:35
RPM™ - 50 minutes
Yuton
19:40
Barre - 55 minutes
Gaston
19:40
SPRINT - 30 minutes
Prian
20:45
BODYCOMBAT™ - 45 minutes
Prian
Saturday / 15 December
10:00
Q4 BODYCOMBAT Launch, 10:00-11:00
Jeff, K-John, Prian
11:15
Q4 BODYJAM Launch, 11:15-12:15
Genesis, Jeff, K-John
11:15
Q4 RPM Launch, 11:15-12:05
Freddy, Kiko
12:30
Q4 BODYPUMP Launch, 12:30-13:30
Freddy, Jaquie, Timo
12:30
Q4 SPRINT Launch, 12:30-13:00
Genesis, Prian
13:45
Q4 BODYATTACK Launch, 13:45-14:45
Christophe, Jaquie, Timo
15:00
Q4 GRIT Launch, 15:00-15:30
Christophe, Denis
15:50
ViPR - 45 minutes
Mark
16:45
ROLLER RELEASE - 45 minutes
Mark
17:45
BODYCOMBAT™ - 60 minutes
Yuton
19:00
BODYPUMP™ - 60 minutes
VIRTUAL
Sunday / 16 December
10:00
BODYPUMP™ - 60 minutes
Gustavo
11:10
BODYCOMBAT™ - 60 minutes
Jeff
11:40
SPRINT - 30 minutes
K-John
12:20
RPM™ - 50 minutes
Jeff
12:20
HIP HOP - 60 minutes
K-John
13:30
TRX Blast - 60 minutes
K-John
14:40
GX Team end of year gathering
Classes finish earlier today. Our apologies for any inconvenience caused.
15:50
BODYBALANCE™ - 60 minutes
VIRTUAL
17:00
BODYPUMP™ - 60 minutes
VIRTUAL
18:10
BODYCOMBAT™ - 60 minutes
VIRTUAL