Services
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8129 2228

FITNESS

Time
Mon
May 21
Tue
May 22
Wed
May 23
Thu
May 24
Today
Tomorrow
Sun
May 27
07:00
 
PUBLIC HOLIDAY
Buddha's Birthday
     
07:15
GRIT™
Marcco
30 mins
 
YOGA
Diptom
55 mins
BODYPUMP™
Yuton (C)
55 mins
GRIT™
Denis
30 mins
  
09:00
 
INSTRUCTOR TRAINING, 9:00am-5:30pm
Members are welcome to access our other locations at this time. Apologies for any inconvenience caused.
INSTRUCTOR TRAINING, 9:00am-2:30pm
Members are welcome to access our other locations at this time. Apologies for any inconvenience caused.
    
10:00
     
VIPR
Otto
45 mins
 
10:15
      
BODYPUMP™
Nove
60 mins
10:55
     
ROLLER RELEASE
Otto
45 mins
 
11:00
PILATES
Mark
60 mins
  
ABS, BUTTS & THIGHS
Menchu
60 mins
BODYPUMP™
Luis
60 mins
  
11:25
      
BOSU BLAST
Nove
45 mins
11:50
     
BODYPUMP™
Ciete
60 mins
 
12:15
BODYPUMP™
Mark
45 mins
  
BOSU BLAST
Menchu
45 mins
TRX BLAST
Ecko
45 mins
  
12:20
      
BODYCOMBAT™
Almark
60 mins
13:00
     
TRX BLAST
Prian (C)
45 mins
 
13:10
TRX CIRCUIT
Mark
45 mins
  
BODYBALANCE™
Jill
45 mins
BODYBALANCE™
Ecko
45 mins
  
13:30
      
TOTAL BODY CONDITIONING
Almark
60 mins
13:55
     
BODYCOMBAT™
Prian (C)
60 mins
 
14:00
    
PRIVATE CLASS
.
60 mins
  
14:40
      
BODYBALANCE™
Jhayr
60 mins
15:00
  
PRIVATE CLASS
.
120 mins
  
No class due to instructor quarterly training.
Members are welcome to access our other locations at this time. Apologies for any inconvenience caused.
 
18:35
BOSU BLAST
Brian
55 mins
 
BODYPUMP™
Kiko
55 mins
LATINO JAM
Hendra
55 mins
BODYPUMP™
Kenny (C)
55 mins
  
19:40
BODYPUMP™
Brian
55 mins
 
TABATA
Kiko
30 mins
TOTAL BODY CONDITIONING
Hendra
55 mins
   
20:45
YOGA
Diptom
45 mins
  
TRX BLAST
Ferdie
45 mins
   

CYCLING

Time
Mon
May 21
Tue
May 22
Wed
May 23
Thu
May 24
Today
Tomorrow
Sun
May 27
07:15
SPRINT
Otto
30 mins
 
RPM™
Beth W
50 mins
    
10:50
     
RPM™
Stephanie R (C)
50 mins
 
11:30
      
SPRINT
Yuton (C)
30 mins
12:10
RPM™
Magali
50 mins
  
RPM™
Jill
50 mins
CYCLE
Luis
45 mins
  
13:10
   
RPM™
Kiko
50 mins
   
18:30
   
RPM™
Stephanie R (C)
50 mins
   
19:40
RPM™
Ferdie
50 mins
 
CYCLE
JK
45 mins
    


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Friday, 25 May
Or Book by Phone : +852 8129 2228
Today / 25 May
07:15
GRIT™ - 30 minutes
Denis
11:00
BODYPUMP™ - 60 minutes
Luis
12:10
CYCLE - 45 minutes
Luis
12:15
TRX Blast - 45 minutes
Ecko
13:10
BODYBALANCE™ - 45 minutes
Ecko
14:00
PRIVATE CLASS - 60 minutes
 
18:35
BODYPUMP™ - 55 minutes
Kenny
Saturday / 26 May
10:00
ViPR - 45 minutes
Otto
10:50
RPM™ - 50 minutes
Stephanie R
10:55
ROLLER RELEASE - 45 minutes
Otto
11:50
BODYPUMP™ - 60 minutes
Ciete
13:00
TRX Blast - 45 minutes
Prian
13:55
BODYCOMBAT™ - 60 minutes
Prian
15:00
No class due to instructor quarterly training.
Members are welcome to access our other locations at this time. Apologies for any inconvenience caused.
Sunday / 27 May
10:15
BODYPUMP™ - 60 minutes
Nove
11:25
BOSU Blast - 45 minutes
Nove
11:30
SPRINT - 30 minutes
Yuton
12:20
BODYCOMBAT™ - 60 minutes
Almark
13:30
14:40
BODYBALANCE™ - 60 minutes
Jhayr