Services
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 2180 8088

FITNESS

Time
Mon
May 29
Today
Tomorrow
Thu
Jun 1
Fri
Jun 2
Sat
Jun 3
Sun
Jun 4
07:00
 
PUBLIC HOLIDAY
Tuen Ng Festival
BODYPUMP™
Adriana
60 mins
 
YOGA
Diptom
60 mins
  
07:15
TRX BLAST
Christophe
45 mins
  
GRIT™
Jonas
30 mins
   
09:15
     
GRIT™
Christophe
30 mins
 
10:00
PILATES
Leisa
60 mins
BODYPUMP™
Markus
60 mins
 
YOGA
Jonas
60 mins
TRX BLAST
Juan
60 mins
PILATES
Juan
60 mins
BODYBALANCE™
Markus
60 mins
10:15
  
ABS, BUTTS & THIGHS
Menchu
45 mins
    
11:10
TRX BLAST
Leisa
55 mins
PILATES
Leisa
60 mins
BODYBALANCE™
Juan
55 mins
CARDIO PILATES
Beth N
55 mins
BALL BLAST COMBO
Beth N
55 mins
BODYPUMP™
Christophe
60 mins
BODYPUMP™
Markus
60 mins
12:15
BODYJAM™
Jonas
45 mins
 
BODYCOMBAT™
Susann
45 mins
TRX BLAST
JK
45 mins
STRETCH & TONE
Beth N
45 mins
  
12:20
 
BODYATTACK™
Leisa
60 mins
   
CIRCUIT BLITZ
Juan
60 mins
TRX BLAST
Raven
45 mins
13:10
BODYPUMP™
Adriana
45 mins
 
YOGA
Diptom
50 mins
ROLLER RELEASE
JK
45 mins
BODYPUMP™
Jill
45 mins
  
13:30
     
TRX BLAST
Jay
60 mins
POLE DANCE –INTERMEDIATE
Marsha (C)
60 mins
14:40
     
VIPR
Jay
45 mins
ABS, BUTTS & THIGHS
Susann
60 mins
15:00
   
PRIVATE CLASS
.
90 mins
   
15:30
    
PRIVATE CLASS
.
90 mins
  
15:50
     
POLE DANCE – BEGINNER
Marsha (C)
60 mins
HIP HOP
JK
60 mins
16:50
YOGA
Diptom
60 mins
      
17:00
     
YOGA
Diptom
60 mins
PILATES
Susann
60 mins
17:30
  
BODYPUMP™
Christophe
55 mins
BODYBALANCE™
Juan
55 mins
HIP HOP
JK
55 mins
  
18:00
VIPR
Brad
50 mins
      
18:35
   
BODYATTACK™
Susann
55 mins
JAZZ FUNK
JK
55 mins
  
18:40
  
VIPR
Christophe
45 mins
    
19:00
GRIT™
Brad
30 mins
      
19:40
BODYCOMBAT™
Leisa
55 mins
 
GRIT™
Christ
30 mins
TRX BLAST
Menchu
55 mins
   
20:20
  
YOGA
Diptom
60 mins
    
20:45
BODYPUMP™
Leisa
45 mins
  
POLE DANCE –INTERMEDIATE
Marsha (C)
45 mins
   

CYCLING

Time
Mon
May 29
Today
Tomorrow
Thu
Jun 1
Fri
Jun 2
Sat
Jun 3
Sun
Jun 4
07:00
   
RPM™
Dan
50 mins
   
11:10
 
RPM™
Markus
50 mins
   
RPM™
Genesis
50 mins
 
12:10
RPM™
Christ
45 mins
 
RPM™
Jonas
50 mins
CYCLE
Laurence
45 mins
   
12:20
     
RPM™
Jay
50 mins
RPM™
Markus
50 mins
13:10
    
RPM™
Jonas
50 mins
  
18:35
CYCLE
Laurence
45 mins
 
RPM™
Christ
50 mins
 
RPM™
Leisa
50 mins
  
19:40
   
RPM™
Brian
50 mins
   

SGT

Time
Mon
May 29
Today
Tomorrow
Thu
Jun 1
Fri
Jun 2
Sat
Jun 3
Sun
Jun 4
08:00
     
Small Group Training - Complimentary Classes
Call 2180 8088 to book 2 days in advance
 
09:00
     
SGT ATHLETIC ENDURANCE
Christ
50 mins
 
10:00
     
SGT STRENGTH
Denis
50 mins
 
11:00
     
SGT CORE
Jay
50 mins
 
12:00
     
SGT EXPLOSIVE
Markus
50 mins
 
13:00
     
SGT ATHLETIC ENDURANCE
Christophe
50 mins
 
14:00
     
SGT STRENGTH
Markus
50 mins
 
15:00
     
SGT CORE
Blair
50 mins
 
16:00
     
SGT EXPLOSIVE
Leisa
50 mins
 


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Tuesday, 30 May
Or Book by Phone : +852 2180 8088
Today / 30 May
07:00
PUBLIC HOLIDAY
Tuen Ng Festival
10:00
BODYPUMP™ - 60 minutes
Markus
11:10
RPM™ - 50 minutes
Markus
11:10
PILATES - 60 minutes
Leisa
12:20
BODYATTACK™ - 60 minutes
Leisa
Wednesday / 31 May
07:00
BODYPUMP™ - 60 minutes
Adriana
10:15
11:10
BODYBALANCE™ - 55 minutes
Juan
12:10
RPM™ - 50 minutes
Jonas
12:15
BODYCOMBAT™ - 45 minutes
Susann
13:10
YOGA - 50 minutes
Diptom
17:30
BODYPUMP™ - 55 minutes
Christophe
18:35
RPM™ - 50 minutes
Christ
18:40
ViPR - 45 minutes
Christophe
19:40
GRIT™ - 30 minutes
Christ
20:20
YOGA - 60 minutes
Diptom
Thursday / 01 June
07:00
RPM™ - 50 minutes
Dan
07:15
GRIT™ - 30 minutes
Jonas
10:00
YOGA - 60 minutes
Jonas
11:10
CARDIO PILATES - 55 minutes
Beth N
12:10
CYCLE - 45 minutes
Laurence
12:15
TRX Blast - 45 minutes
JK
13:10
ROLLER RELEASE - 45 minutes
JK
15:00
PRIVATE CLASS - 90 minutes
 
17:30
BODYBALANCE™ - 55 minutes
Juan
18:35
BODYATTACK™ - 55 minutes
Susann
19:40
TRX Blast - 55 minutes
Menchu
19:40
RPM™ - 50 minutes
Brian
Friday / 02 June
07:00
YOGA - 60 minutes
Diptom
10:00
TRX Blast - 60 minutes
Juan
11:10
12:15
STRETCH & TONE - 45 minutes
Beth N
13:10
BODYPUMP™ - 45 minutes
Jill
13:10
RPM™ - 50 minutes
Jonas
15:30
PRIVATE CLASS - 90 minutes
 
17:30
HIP HOP - 55 minutes
JK
18:35
JAZZ FUNK - 55 minutes
JK
18:35
RPM™ - 50 minutes
Leisa
Saturday / 03 June
08:00
Small Group Training - Complimentary Classes
Call 2180 8088 to book 2 days in advance
09:00
09:15
GRIT™ - 30 minutes
Christophe
10:00
PILATES - 60 minutes
Juan
10:00
SGT Strength - 50 minutes
Denis
11:00
SGT CORE - 50 minutes
Jay
11:10
RPM™ - 50 minutes
Genesis
11:10
BODYPUMP™ - 60 minutes
Christophe
12:00
SGT Explosive - 50 minutes
Markus
12:20
RPM™ - 50 minutes
Jay
12:20
Circuit Blitz - 60 minutes
Juan
13:30
TRX Blast - 60 minutes
Jay
14:00
SGT Strength - 50 minutes
Markus
14:40
ViPR - 45 minutes
Jay
15:00
SGT CORE - 50 minutes
Blair
15:50
16:00
SGT Explosive - 50 minutes
Leisa
17:00
YOGA - 60 minutes
Diptom
Sunday / 04 June
10:00
BODYBALANCE™ - 60 minutes
Markus
11:10
BODYPUMP™ - 60 minutes
Markus
12:20
TRX Blast - 45 minutes
Raven
12:20
RPM™ - 50 minutes
Markus
14:40
15:50
HIP HOP - 60 minutes
JK
17:00
PILATES - 60 minutes
Susann