Services
Current Time :

23 July 2018 Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8196 0000

FITNESS

Time
Today
Tomorrow
Wed
Jul 25
Thu
Jul 26
Fri
Jul 27
Sat
Jul 28
Sun
Jul 29
07:15
BODYPUMP™
Timo
45 mins
YOGA
Diptom
45 mins
TRX BLAST
Yuton (C)
45 mins
CIRCUIT BLITZ
Jeff (C)
45 mins
BODYCOMBAT™
Jill
45 mins
  
09:15
     
GRIT™
Marcco
30 mins
 
10:00
     
BODYPUMP™
Luis
60 mins
CIRCUIT BLITZ
Marcco
45 mins
11:00
YOGA
Diptom
60 mins
BODYBALANCE™
Denis
60 mins
TOTAL BODY CONDITIONING
Gaston
60 mins
ABS, BUTTS & THIGHS
Yuton (C)
60 mins
BOSU BLAST
Hendra
60 mins
  
11:10
     
BODYCOMBAT™
Luis
60 mins
BODYPUMP™
Kenny (C)
60 mins
12:10
BODYCOMBAT™
Susann
45 mins
BODYPUMP™
Ferdie
45 mins
JAZZ FUNK
Gaston
45 mins
TRX BLAST
Yuton (C)
45 mins
VIPR
Hendra
45 mins
  
12:20
     
BODYBALANCE™
Freddy (M)
60 mins
BODYCOMBAT™
Susann
60 mins
13:10
PILATES
Susann
50 mins
BODYATTACK™
Denis
45 mins
BODYPUMP™
Jeff (C)
45 mins
BODYJAM™
Jaquie
50 mins
LATINO JAM
Otto
50 mins
  
13:30
     
TRX BLAST
Timo
45 mins
TRX BLAST
Denis
45 mins
14:25
     
ABS, BUTTS & THIGHS
Timo
45 mins
BOSU BLAST
Denis
45 mins
15:00
 
PRIVATE CLASS
.
90 mins
     
15:20
     
HIP HOP
JK
60 mins
 
15:30
      
POLE DANCE BEGINNERS
Marsha Y (C)
55 mins
16:30
     
JAZZ FUNK
JK
60 mins
POLE DANCE INTERMEDIATE
Marsha Y (C)
60 mins
17:30
TRX BLAST
Ecko
55 mins
BODYCOMBAT™
K-John
55 mins
ABS, BUTTS & THIGHS
Susann
55 mins
YOGA
Diptom
55 mins
PILATES
Menchu
55 mins
  
18:35
BODYPUMP™
Ecko
55 mins
TRX BLAST
Otto
55 mins
LATINO JAM
Susann
55 mins
BODYCOMBAT™
Mark
55 mins
CIRCUIT BLITZ
K-John
45 mins
  
19:40
JAZZ FUNK
Hendra
55 mins
BODYPUMP™
Jaquie
55 mins
BODYATTACK™
Jaquie
55 mins
GRIT™
Mark
30 mins
   
20:20
   
BODYBALANCE™
Timo
60 mins
   
20:45
STRETCH/ABS
Hendra
45 mins
PILATES
Jaquie
45 mins
BODYPUMP™
Ecko
45 mins
    

CYCLING

Time
Today
Tomorrow
Wed
Jul 25
Thu
Jul 26
Fri
Jul 27
Sat
Jul 28
Sun
Jul 29
07:15
RPM™
Dan
50 mins
 
CYCLE
JK
45 mins
 
RPM™
Nove
50 mins
  
10:00
     
SPRINT
Marcco
30 mins
 
11:15
     
RPM™
Freddy (M)
50 mins
RPM™
Marcco
50 mins
12:10
RPM™
Marcco
50 mins
 
RPM™
Jeff (C)
50 mins
 
RPM™
Otto
50 mins
  
12:30
      
SPRINT
Denis
30 mins
13:10
 
RPM™
Ferdie
50 mins
 
RPM™
Yuton (C)
50 mins
   
17:45
    
SPRINT
K-John
30 mins
  
18:35
 
RPM™
K-John
50 mins
 
RPM™
Timo
50 mins
RPM™
Menchu
50 mins
  
19:40
RPM™
Ecko
50 mins
RPM™
Otto
45 mins
RPM™
Ecko
50 mins
SPRINT
Timo
30 mins
   


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Monday, 23 July
Or Book by Phone : +852 8196 0000
Today / 23 July
07:15
BODYPUMP™ - 45 minutes
Timo
07:15
RPM™ - 50 minutes
Dan
11:00
YOGA - 60 minutes
Diptom
12:10
BODYCOMBAT™ - 45 minutes
Susann
12:10
RPM™ - 50 minutes
Marcco
13:10
PILATES - 50 minutes
Susann
17:30
TRX Blast - 55 minutes
Ecko
18:35
BODYPUMP™ - 55 minutes
Ecko
19:40
JAZZ FUNK - 55 minutes
Hendra
19:40
RPM™ - 50 minutes
Ecko
20:45
Stretch/Abs - 45 minutes
Hendra
Tuesday / 24 July
07:15
YOGA - 45 minutes
Diptom
11:00
BODYBALANCE™ - 60 minutes
Denis
12:10
BODYPUMP™ - 45 minutes
Ferdie
13:10
RPM™ - 50 minutes
Ferdie
13:10
BODYATTACK™ - 45 minutes
Denis
15:00
PRIVATE CLASS - 90 minutes
 
17:30
BODYCOMBAT™ - 55 minutes
K-John
18:35
TRX Blast - 55 minutes
Otto
18:35
RPM™ - 50 minutes
K-John
19:40
BODYPUMP™ - 55 minutes
Jaquie
19:40
RPM™ - 45 minutes
Otto
20:45
PILATES - 45 minutes
Jaquie
Wednesday / 25 July
07:15
CYCLE - 45 minutes
JK
07:15
TRX Blast - 45 minutes
Yuton
11:00
12:10
RPM™ - 50 minutes
Jeff
12:10
JAZZ FUNK - 45 minutes
Gaston
13:10
BODYPUMP™ - 45 minutes
Jeff
17:30
18:35
LATINO JAM - 55 minutes
Susann
19:40
BODYATTACK™ - 55 minutes
Jaquie
19:40
RPM™ - 50 minutes
Ecko
20:45
BODYPUMP™ - 45 minutes
Ecko
Thursday / 26 July
07:15
Circuit Blitz - 45 minutes
Jeff
11:00
12:10
TRX Blast - 45 minutes
Yuton
13:10
RPM™ - 50 minutes
Yuton
13:10
BODYJAM™ - 50 minutes
Jaquie
17:30
YOGA - 55 minutes
Diptom
18:35
RPM™ - 50 minutes
Timo
18:35
BODYCOMBAT™ - 55 minutes
Mark
19:40
GRIT™ - 30 minutes
Mark
19:40
SPRINT - 30 minutes
Timo
20:20
BODYBALANCE™ - 60 minutes
Timo
Friday / 27 July
07:15
RPM™ - 50 minutes
Nove
07:15
BODYCOMBAT™ - 45 minutes
Jill
11:00
BOSU Blast - 60 minutes
Hendra
12:10
RPM™ - 50 minutes
Otto
12:10
ViPR - 45 minutes
Hendra
13:10
LATINO JAM - 50 minutes
Otto
17:30
PILATES - 55 minutes
Menchu
17:45
SPRINT - 30 minutes
K-John
18:35
RPM™ - 50 minutes
Menchu
18:35
Circuit Blitz - 45 minutes
K-John
Saturday / 28 July
09:15
GRIT™ - 30 minutes
Marcco
10:00
BODYPUMP™ - 60 minutes
Luis
10:00
SPRINT - 30 minutes
Marcco
11:10
BODYCOMBAT™ - 60 minutes
Luis
11:15
RPM™ - 50 minutes
Freddy
12:20
BODYBALANCE™ - 60 minutes
Freddy
13:30
TRX Blast - 45 minutes
Timo
14:25
15:20
HIP HOP - 60 minutes
JK
16:30
JAZZ FUNK - 60 minutes
JK
Sunday / 29 July
10:00
Circuit Blitz - 45 minutes
Marcco
11:10
BODYPUMP™ - 60 minutes
Kenny
11:15
RPM™ - 50 minutes
Marcco
12:20
BODYCOMBAT™ - 60 minutes
Susann
12:30
SPRINT - 30 minutes
Denis
13:30
TRX Blast - 45 minutes
Denis
14:25
BOSU Blast - 45 minutes
Denis
15:30
16:30