Services
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8200 0032

Time
Today
Tomorrow
Wed
Feb 20
Thu
Feb 21
Fri
Feb 22
Sat
Feb 23
Sun
Feb 24
07:00
ABS, BUTTS & THIGHS
Brian
30 mins
BODYPUMP™
Gustavo
60 mins
CIRCUIT BLITZ
Luis
60 mins
    
07:15
   
SPRINT
Denis
30 mins
SPRINT
Brad
30 mins
  
07:40
TABATA
Brian
30 mins
      
08:10
  
GRIT™
VIRTUAL
30 mins
    
09:15
     
RPM™
VIRTUAL
30 mins
 
09:50
 
BODYPUMP™
VIRTUAL
60 mins
     
10:00
    
RPM™
VIRTUAL
50 mins
THE TRIP™
Susann
45 mins
 
10:20
GRIT™
VIRTUAL
30 mins
      
10:50
      
GRIT™
Denis
30 mins
11:00
     
RPM™
Sean
50 mins
 
11:10
BODYPUMP™
Denis
55 mins
DANCE FITNESS
Hendra
55 mins
ABS, BUTTS & THIGHS
Kiko
55 mins
    
11:30
      
BODYATTACK™
Denis
60 mins
12:00
     
PRIVATE CLASS
.
60 mins
 
12:15
BODYCOMBAT™
Denis
45 mins
VIPR
Hendra
45 mins
BODYPUMP™
Kiko
45 mins
THE TRIP™
Mark
45 mins
THE TRIP™
Jonas
45 mins
  
12:40
      
BODYBALANCE™
Hendra
60 mins
13:10
PILATES
Denis
45 mins
TABATA
Hendra
45 mins
PILATES
Gaston
45 mins
THE TRIP™
Mark
45 mins
SPRINT
Jonas
30 mins
BODYCOMBAT™
Hendra
60 mins
 
13:50
      
DANCE FITNESS
Hendra
60 mins
14:00
  
PRIVATE CLASS
.
60 mins
    
14:20
     
TABATA
Hendra
30 mins
 
15:00
     
DANCE FITNESS
Hendra
45 mins
CIRCUIT BLITZ
Jeff (C)
45 mins
16:00
     
BODYPUMP™
Kiko
60 mins
BODYCOMBAT™
Jeff (C)
60 mins
16:30
 
GRIT™
VIRTUAL
30 mins
 
RPM™
VIRTUAL
50 mins
   
17:10
     
BODYATTACK™
Kiko
60 mins
BODYPUMP™
Jeff (C)
60 mins
17:15
BODYPUMP™
VIRTUAL
60 mins
      
18:35
PILATES
Christophe
55 mins
BODYPUMP™
Dan
55 mins
     
18:40
  
THE TRIP™
Brad
45 mins
 
THE TRIP™
Brad
45 mins
  
19:00
   
SPRINT
Brad
30 mins
   
19:40
BODYATTACK™
Christophe
55 mins
BODYCOMBAT™
Dan
55 mins
RPM™
Brad
50 mins
THE TRIP™
Jill
45 mins
THE TRIP™
JK
45 mins
  
20:35
   
RPM™
VIRTUAL
50 mins
   
20:45
BODYCOMBAT™
Stephanie R (C)
45 mins
POWER ABS
Luis
45 mins
     


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Monday, 18 February
Or Book by Phone : +852 8200 0032
Today / 18 February
07:00
07:40
Tabata - 30 minutes
Brian
10:20
GRIT™ - 30 minutes
VIRTUAL
11:10
BODYPUMP™ - 55 minutes
Denis
12:15
BODYCOMBAT™ - 45 minutes
Denis
13:10
PILATES - 45 minutes
Denis
17:15
BODYPUMP™ - 60 minutes
VIRTUAL
18:35
PILATES - 55 minutes
Christophe
19:40
20:45
Tuesday / 19 February
07:00
BODYPUMP™ - 60 minutes
Gustavo
09:50
BODYPUMP™ - 60 minutes
VIRTUAL
11:10
DANCE FITNESS - 55 minutes
Hendra
12:15
ViPR - 45 minutes
Hendra
13:10
Tabata - 45 minutes
Hendra
16:30
GRIT™ - 30 minutes
VIRTUAL
18:35
BODYPUMP™ - 55 minutes
Dan
19:40
BODYCOMBAT™ - 55 minutes
Dan
20:45
POWER ABS - 45 minutes
Luis
Wednesday / 20 February
07:00
Circuit Blitz - 60 minutes
Luis
08:10
GRIT™ - 30 minutes
VIRTUAL
11:10
12:15
BODYPUMP™ - 45 minutes
Kiko
13:10
PILATES - 45 minutes
Gaston
14:00
PRIVATE CLASS - 60 minutes
 
18:40
THE TRIP™ - 45 minutes
Brad
19:40
RPM™ - 50 minutes
Brad
Thursday / 21 February
07:15
SPRINT - 30 minutes
Denis
12:15
THE TRIP™ - 45 minutes
Mark
13:10
THE TRIP™ - 45 minutes
Mark
16:30
RPM™ - 50 minutes
VIRTUAL
19:00
SPRINT - 30 minutes
Brad
19:40
THE TRIP™ - 45 minutes
Jill
20:35
RPM™ - 50 minutes
VIRTUAL
Friday / 22 February
07:15
SPRINT - 30 minutes
Brad
10:00
RPM™ - 50 minutes
VIRTUAL
12:15
THE TRIP™ - 45 minutes
Jonas
13:10
SPRINT - 30 minutes
Jonas
18:40
THE TRIP™ - 45 minutes
Brad
19:40
THE TRIP™ - 45 minutes
JK
Saturday / 23 February
09:15
RPM™ - 30 minutes
VIRTUAL
10:00
THE TRIP™ - 45 minutes
Susann
11:00
RPM™ - 50 minutes
Sean
12:00
PRIVATE CLASS - 60 minutes
 
13:10
BODYCOMBAT™ - 60 minutes
Hendra
14:20
Tabata - 30 minutes
Hendra
15:00
DANCE FITNESS - 45 minutes
Hendra
16:00
BODYPUMP™ - 60 minutes
Kiko
17:10
BODYATTACK™ - 60 minutes
Kiko
Sunday / 24 February
10:50
GRIT™ - 30 minutes
Denis
11:30
BODYATTACK™ - 60 minutes
Denis
12:40
BODYBALANCE™ - 60 minutes
Hendra
13:50
DANCE FITNESS - 60 minutes
Hendra
15:00
Circuit Blitz - 45 minutes
Jeff
16:00
BODYCOMBAT™ - 60 minutes
Jeff
17:10
BODYPUMP™ - 60 minutes
Jeff